Wat is het?

Een digitale tool om vaardigheden van de fanatieke amateurs te checken vanuit het perspectief van spelers, trainer(s) en eventueel hun dubbel- of trainingspartner.

Waarom?

Met de vaardighedencheck wordt in kaart gebracht welke tennisvaardigheden de fanatieke amateurs al voldoende ontwikkeld heeft en aan welke vaardigheden nog gewerkt kan worden om progressie te maken in het tennisspel.

Een 'vaardighedencheck'?

De tennisvaardighedencheck brengt in kaart hoe de fanatieke amateur er voor staat op technisch, tactisch (enkelspel en dubbelspel), conditioneel en mentaal vlak, doordat zowel de speler, de trainer en eventueel een dubbelmaatje of trainingspartner, de tennisvaardighedencheck invult.

Zo krijg je een 2 of 3 perspectievenmeting.

Dit totaaloverzicht bespreekt de trainer samen met de fanatieke amateurs en dit zorgt ervoor dat de speler doelgerichter kan gaan vrij spelen en trainen.

Zo wordt de speler technisch handiger, tactisch slimmer, fysiek sterker en mentaal weerbaarder.

Wat is het voordeel?

  • De digitale tool levert een gestructureerde aanpak op die wordt bijgehouden per speler. Dit geeft het kwaliteitsimago van uw tennisschool of vereniging een boost.
  • Een aantoonbare inzet bij de ontwikkeling van tennisvaardigheden.
  • Een vergelijking tussen de vaardigheden op verschillende momenten is mogelijk, waardoor de ontwikkeling per speler goed zichtbaar is.
  • Eenvoudig in het gebruik.

Hoe kan ik starten?

  • Stuur een e-mail naar tennis@vaardighedencheck.nl en geef aan wie binnen uw tennisschool voor ons contactpersoon is (voor- en achternaam, e-mailadres).
  • We sturen een vrijblijvende offerte/abonnementsovereenkomst aan u per e-mail.
  • Zodra we die hebben terugontvangen,  maken we voor u binnen een werkdag een loginset aan en mailen dat samen met een ‘snel-van-start‘ instructie voor het gebruik van de online tool.
    Daarin staat de uitleg van het systeem, inclusief voorbeelden en screenshots.

Wat kost het?

Een lage jaarlijkse abonnementsprijs op basis van onze offerte.

Wist u dat…

Er een online platform is voor fanatieke amateurs? Voor het ontmoeten van gelijkgestemden, videomateriaal met instructies en meer. Laat hen eens een kijkje nemen op www.tennistheworld.nl.